Overnachten in het Bakhuisje

Op zoek naar een bijzonder plekje om te overnachten? Het Bakhuisje is een heerlijk vrijstaand huisje op landgoed Anckerwaerdt in Culemborg. Je slaapt boven - op de voormalige kippenzolder. Beneden is het behaaglijk en gezellig met warme kleuren en materialen.

  • Voor 2 personen
  • Met koffie/thee
  • Heerlijke boxspring 2p
  • Koelkast
  • Oventje
  • Luxe douche
  • Grote LED tv
  • Goede WiFi

Het Bakhuisje huur je vanaf twee nachten. Die heb je ook wel nodig om écht tot rust te komen en te genieten van wat Culemborg en omgeving te bieden heeft. Hou je van wandelen? Hier zijn Klompenpaden te over. Of ga op eigen houtje de uiterwaarden in, genieten van de Lek. Bij mooi weer kun je op veel plekken een duik nemen. De Afgraving is hiervan een voorbeeld, slechts 10 minuten lopen vanaf Het Bakhuisje. Wandel een half uurtje en bekijk onze mooie binnenstad. Zin om in de auto te stappen? In 10 tot 20 minuutjes sta je in het mooie Wijk bij Duurstede of Oranje stad Buren. Vraag gastvrouw Moniek gerust om meer tips en suggesties!

 

Prijzen en beschikbaarheid 

  • 2 nachten € 250,- 
  • + € 105 per bij te boeken nacht 

Check hier de beschikbaarheid van ons Bakhuisje. 

 

Bereikbaarheid en vervoer

Culemborg heeft een goed ontsloten treinstation. Het is geen probleem om jullie op te halen en ook weer even af te zetten. Laat het ons even weten. Kom je met de auto? Neem onze eerste inrit en parkeer pal naast het Bakhuisje.

 

Geschiedenis van Het Bakhuisje

Hoewel vrijwel alle historische elementen in de loop van de geschiedenis uit dit huisje zijn verdwenen, heeft het ooit dienst gedaan als bijgebouw waar brood en koek gebakken werd. De vroegste herinnering die de voormalige boer van Landgoed Anckerwaerdt heeft, is zijn grootmoeder die aardappels stoomde en de was kookte in de grote ketel die nu op het terras dienst doet als vuurpot. Water voor de was werd gepompt uit de regenput – gerestaureerd en nog altijd zichtbaar aan de zijgevel van de boerderij (VRIJ). In meer recente tijden deed het bakhuisje dienst als opslag voor fruitkisten, kippenren en paardenstal. Met de komst van VRIJ werd het bakhuisje als louter drankopslag erg ondergewaardeerd. Met deze nieuwe dubbelfunctie als vergader- en slaapplek doen we haar bestaan weer eer aan! Lees hier meer over de mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten in het Bakhuisje

Wil jij hier overnachten?

Je bent welkom in ons Bakhuisje,
onderdeel van VRIJ in Culemborg
Landgoed Anckerwaerdt
Beusichemsedijk 17 Culemborg

Bel of mail Moniek voor meer informatie.
Tijdens kantooruren zijn we te bereiken op
+31(0)345 82 03 89 -

Onderdeel van VRIJ in Culemborg

VRIJ is een evenementenlocatie in een stijlvol gerenoveerd monumentaal pand, gelegen op Landgoed Anckerwaerdt aan de dijk in Culemborg. VRIJ staat voor gastvrijheid, voor vertaling van jouw wensen. Geen vaste formats. Het is jouw dag, jouw event of feest. Jij mag het zeggen.

Meer over VRIJ