Foto: Momice

Zakelijke events

Jouw congres, vergadering, teammeeting of productlancering is bij ons in goede handen. VRIJ is die dag exclusief voor jou en jouw gezelschap.
Foto: Menno Ridderhof
Foto: Momice

Exclusief voor één gezelschap

VRIJ is geen standaard vergaderlocatie. Zo huur je bij VRIJ niet een ruimte, maar een complete locatie. Tegen een vergelijkbaar tarief, uiteraard. Dat maakt dat je zelf kunt bepalen waar je vergadert, traint of presenteert en je niemand tegenkomt die je niet zelf hebt uitgenodigd. Privacy, discretie en rust staan voorop. VRIJ is van oorsprong een boerderij en is gelegen op Landgoed Anckerwaerdt.

 

Veelzijdig

De combinatie van exclusiviteit en de hoeveelheid verschillende ruimtes maken VRIJ veelzijdig voor jouw evenement. Organiseer je een workshop waarbij zowel een plenaire ruimte als break-out ruimtes gewenst zijn? Laat ons de wensen per ruimte (aantal gasten, audiovisuele middelen ja/nee) weten en wij zetten het voor je klaar. Prefereer je een huiskamersetting boven theater? We hebben een variatie aan meubilair en denken graag met je mee. 

 

Prijsindicatie zakelijke events

VRIJ als gehele locatie huur je vanaf 4 uren, á € 135,00 (excl. BTW) per uur. Afhankelijk van de cateringwensen komt daar een vast bedrag per gast bij. Bijvoorbeeld: 09:00 - 17:00uur met zoet, hartig, uitgebreide lunch en de hele dag verse barista koffie: v.a. € 48,75 p.p.

 

We hanteren een groepsgrootte van tenminste 25 personen. Tot 6 personen ontvangen we je heel graag in ons Bakhuisje.

Vieren, vergaderen of trainen bij VRIJ?

In onze prachtige evenementenlocatie is alles mogelijk, alles op maat voor jou.

Lees de ervaringen

 • Voor diverse en uiteenlopende fotoklussen heb ik gebruik gemaakt van het prachtige decor van VRIJ. En behalve het verzorgde en strakke design ook zo fijn is is dat "alles" verschoven kan worden en daardoor is het multifunctioneel. En als er meubels verplaatst moeten worden is er altijd Moniek die meehelpt en/of meedenkt. En zeker niet onbelangrijk; de koffie is geweldig en misschien alleen al voor de lunch zou je de locatie kunnen huren.

  Jord Visser
 • In 2019 was VRIJ de finishlocatie voor de BCA Rally. Wat een mooie plek! Uitstekende ruimte op lekker te borrelen met zeer goede borrelhapjes! Super vriendelijk ontvangen door Moniek. Het hele team denkt fijn mee met de organisatie. Top locatie dus..

  Jacquelien van Westbroek
 • Gewoon de beste locatie van Nederland! Indrukwekkende eigenaars die ECHT begrijpen wat gastvrijheid en meedenken is! Chapeau!! Ik kom op veel locaties in trainingsland maar deze overtreft alles! Niet over nadenken, gewoon boeken! 100 % aanrader

  Anke van Luijt
ruimtes 111913537700

Het Bakhuisje huren?

Gloednieuw in de stal van VRIJ! Vergaderen of trainen met een klein clubje is hier net zo exclusief als bij zus VRIJ. Met eigen oprit, parkeerplaatsen en tuin.

Onze klanten

 • logo Albert Heijn
 • logo Triodos Bank
 • logo AkzoNobel
 • logo Nivea
 • logo KPMG
 • logo Achmea