Privé events

Jouw verjaardag, jubileum of bruiloft. Mogen wij erbij zijn? We nemen je alles uit handen. Sit back and relax. Beloofd!

Vieren. Wie houdt er niet van? Maar áls je dan gaat vieren, wil je niet in de weer met drankjes en hapjes. Je wilt genieten, verzorgd worden in plaats van zorgen! Aankomen in een warm bad en het feest afsluiten zonder je daarna nog bezig te houden met opruimen en schoonmaken. Natuurlijk. 

Vertel ons je wensen en wij gaan aan de slag. We zetten je favoriete bloemen neer en draaien de (achtergrond)muziek waar je van houdt. 

 

De Deel – in de zomer in combinatie met het ruime terras – leent zich voor een intieme maar ook uitgelaten setting. Afhankelijk van wat je voor ogen hebt passen we meubilair, verlichting en de aankleding aan. 

 

Trouwen

Ja! Bij ons kun je trouwen. En hóe! Het hele landgoed is die dag van jou. Trouw in de Notenlaan of Boven de Deel, dineer naast de moestuin of op het terras en feest in de Deel. Of draai het allemaal om. Alles is maatwerk. Geen standaard menu's, brochures of verplichte leveranciers. Jij bepaalt. Wij houden ervan om mee te drom.. denken!  

 

Prijsindicatie privé events

VRIJ is vanaf 4 uren te huur € 630,00 Afhankelijk van je wensen vormt zich een tarief per gast. Mag je 40 kaarsjes uitblazen en heb je zin in een uitgebreide lazy sunday afternoon met fingerfood, drankjes en high end service? Reken vanaf € 40,00 p.p. Uiteraard maken we een offerte op maat nadat we je wensen uitgebreid hebben besproken.

Het is niet mogelijk om onze locatie 'kaal' of slechts ten dele te huren. 

Vieren, vergaderen of trainen bij VRIJ?

In onze prachtige evenementenlocatie is alles mogelijk, alles op maat voor jou.

Lees de ervaringen

 • Wat een fijne locatie voor een event. Mooie plek, fijne inrichting en heerlijk eten 👌🏻

  Suzan Knaapen
 • Super locatie met creatieve indeling die veel mogelijk maakt, maar bovenal (h)eerlijk eten met lokale producten en enthousiaste gastvrouw!

  Edwin Ridder
 • VRIJ is geweldig! We hebben hier onze bruiloft gevierd. De locatie is prachtig, ze verzorgen erg goed eten, top wijn, en Moniek is een manager die alles perfect en heel relaxt regelt. Ook de rest van het personeel deed hun werk erg goed. Kortom, echt een aanrader!

  Willemijn Vlieg
 • Een nachtje verbleven in 'Het Bakhuisje'. Wat een fantastische ervaring was dat. Het huisje is zeer sfeervol, zowel van binnen als buiten. Moniek heeft als gastvrouw alles tot in de puntjes verzorgd. Werkelijk het toonbeeld van gastvrijheid en gastronomie. Aan alles hebben ze gedacht. Het hele complex is zo sfeervol dat je (in mijn geval) de stad even helemaal vergeet. De omgeving is heerlijk om wandelingen te maken.

  Tijs Bullock
 Marina Kemp t Bakhuisje 111913171920

Nu ook overnachten in Het Bakhuisje

Het Bakhuisje is een heerlijk vrijstaand huisje op ons landgoed waar je met zijn tweeën heerlijk kunt verblijven.